• Qui som?

    Emili Domènech Tort, fill de Gràcia (Barcelona) Estudis fins a COU i primer curs de Perit Agrícola. Als 16 anys vaig començar a fer pràctiques en una granja de l'Empordà, va ser el meu primer contacte amb la ramaderia i l'agricultura. A partir d'aleshores, cada estiu vaig estar treballant en diferents granges com a aprenentatge. Els meus pares són industrials de sobres de cartes. Som cinc germans.
  • Mas Claperol ve de família. Jo hi vaig arribar l'any 1982. Primer hi vaig posar 60 cabres amb un soci, i quan el soci se'n va anar, vaig continuar fins a tenir 125 cabres. Estava sol i feia formatges frescos i els anava a vendre a Olot i a altres pobles.

    Més endavant, al 1985, la Mercè va venir a viure i a treballar amb mi. El 1988 vam tenir dos fills, el Jordi i l'Oriol, i ens vam vendre les cabres. El 1992 vam començar a comprar llet ecològica d'un agricultor de Girona. Més tard, el 1995, va ser quan vam començar a sortir per la televisió i els diaris com els primers productors de formatge amb aval ecològic. Després de diversos problemes vam decidir comprar vaques. Aquest va ser el començament de l'apadrinament. Primer van ser vuit vaques, després set vaques i finalment quatre vaques més. En total 19 vaques i totes amb nom.

     Actualment els meus dos fills han volgut continuar el meu projecte d'elaboració de productes làctics ecològics.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto